Analiza Stuttgart-Hoffenheim 26 septembrie 2012

0 Shares
0
0
0

Astazi, 26 septembrie 2012, se joaca meciul Stuttgart-Hoffenheim care va conta pentru etapa a5a din Bundesliga. In acest meci se intalnesc doua echipe cu un start de campionat modest. Ambele echipe ocupa loc retrogradabil, Stuttgart fiind pe locul 17, cu un loc mai jos decat rivala de astazi, Hoffenheim. Ambele echipe au un golaveraj negativ, echipa gazda avand -6, pe cand oaspetii au cu un gol mai mult, adica -5. In ultimele 5 meciuri, Stuttgart are 4 egaluri si o infrangere, iar Hoffenheim are 4 infrangeri si o victorie obtinuta etapa trecuta.

Stuttgart-Hoffenheim

Se pare ca ambele echipe din confruntarea Stutgart-Hoffenheim traverseaza o perioara foarte proasta. Pentru acest meci casele de pariuri o vad pe Stuttgart ca fiind castigatoare, cu o cota de 1.90, pe cand Hoffenheim are o cota de 3.90, egalul fiind de 3.45. Acest meci este unul destul de echilibrat. Stuttgart are un lot de jucatori mai valorosi, de aceea si joaca in cupele europene, dar acest lucru arata si ca jucatorii sunt foarte obositi, deci nu pot da randament maxim.

Daca ne uitam la meciul cu Steaua, care s-a terminat egal dupa ce echipa romana a condus, fanii au parasit-o pe echipa germana, astfel Mecedez Benz Arena nu cred ca va fi plina la meciul de astazi cu Hoffenheim. Un dezavantaj pentru echipa gazda, fanii fiind foarte importanti pentru ei la fiecare meci. Ultimele meciuri ale ambelor echipe s-au terminat cu goluri multe, astfel cel mai mic scor inregistrat de Hoffenheim a fost o infrangere cu 2-1, pe cand Stuttgart a remizat in urma cu 4 meciuri scor 0-0.

Pronostic Stuttgart-Hoffenheim:

Pronosticul nostru pentru acest meci este ca se vor marca peste 2.5, lucru dovedit daca ne uitam pe ultimele 2 meciuri jucate de cele doua echipe, inscriid in jur de 2 goluri si primind tot atatea. Un astfel de pronostic are o cota avantajoasa de 1.61 si merita pariata.

0 Shares